22-07-2010, 21:20
22-07-2010, 21:22
a gdzie ta ankieta?
22-07-2010, 21:23
Już już jest
Tutaj ciekawie ankietę się układa, dodaje się tuż po założeniu tematu, nie równocześnie ;-) btw, Motyl, szybka jesteś w znajdywaniu nowych wątków : - D
Tutaj ciekawie ankietę się układa, dodaje się tuż po założeniu tematu, nie równocześnie ;-) btw, Motyl, szybka jesteś w znajdywaniu nowych wątków : - D22-07-2010, 21:30
ok.. jak można poznać coofa i briana oraz ninę i resztę przed pierwszym uc! ?
wydaje mi się, że poznałam UC! w czasie kiedy zamknięta była pierwsza setka i czytelnicy tworzyli drugą :]
tylko teraz nie pamiętam czy najpierw poznałam Greena czy komiks
wydaje mi się, że poznałam UC! w czasie kiedy zamknięta była pierwsza setka i czytelnicy tworzyli drugą :]
tylko teraz nie pamiętam czy najpierw poznałam Greena czy komiks

22-07-2010, 22:02
Ja jakoś przy pierwszej 20stce pierwszego sezonu chyba dołączyłam
przynajmniej jako czytacz
bo udzielać zaczęłam się dopiero na forum, nie w komentarzach, huh 
przynajmniej jako czytacz
bo udzielać zaczęłam się dopiero na forum, nie w komentarzach, huh 
22-07-2010, 22:18
Nie pamiętam "sezonami", więc odpowiedzi nie udzielę. Chyba, że Greenek lub ktokolwiek sobie przypomni, który "sezon" leciał w sierpniu 2007 
EDIT: chociaż jak patrzę na bazę postów, to zadomowiłem się jeszcze wcześniej, bo tutaj nie ma postów ze starego forum. To będzie chyba jeszcze ~2 lata do tyłu (a może rok?), czyli w sumie jestem "prawie" od początku, przynajmniej jako czytelnik.

EDIT: chociaż jak patrzę na bazę postów, to zadomowiłem się jeszcze wcześniej, bo tutaj nie ma postów ze starego forum. To będzie chyba jeszcze ~2 lata do tyłu (a może rok?), czyli w sumie jestem "prawie" od początku, przynajmniej jako czytelnik.
22-07-2010, 22:27
Struś na stówę jesteś od pierwszego sezonu ; )
Ja pamiętam, że od około 10-20 odcinka pierwszego UC!. Bo mniej więcej wtedy greenek zamieścił swój fan-pasek na losuxie :]
Ja pamiętam, że od około 10-20 odcinka pierwszego UC!. Bo mniej więcej wtedy greenek zamieścił swój fan-pasek na losuxie :]
22-07-2010, 22:27
Z początkiem fUC!ka chyba, na forum trochę później.
22-07-2010, 23:16
Jak rany, tak szczerze, to pojęcia nie mam. Tak wyszło, że komiks zawsze był dla mnie tylko dodatkiem do forum
Ale jakoś ze 4 lata będzie na pewno, bo pamiętam jak mnie Narkus odwiedził, a byłem w liceum wtedy 
Ale jakoś ze 4 lata będzie na pewno, bo pamiętam jak mnie Narkus odwiedził, a byłem w liceum wtedy 
22-07-2010, 23:20
Boniu, ja nie pamietam... o, byłam łysa i w 2006 była manifestacja i poznałam Greena, jakoś tak, a pozniej przyszłam na forum,a le komiks znałam wcześniej, więc nie wiem. 

22-07-2010, 23:52
Ja jestem greenek. Znam ich od dziecka.
23-07-2010, 8:24
Byłem wtedy w 3 klasie gimnazjum więc to 2005 rok był chyba.
Moim pierwszym paskiem UC! był ten o grzecznym trójkącie i czerwonym kwadracie.
Na forum zarejestrowałem się jako jeden z pierwszych (na pierwszym forum miałem numer usera "5")
Moim pierwszym paskiem UC! był ten o grzecznym trójkącie i czerwonym kwadracie.
Na forum zarejestrowałem się jako jeden z pierwszych (na pierwszym forum miałem numer usera "5")
23-07-2010, 8:52
25 VI 2005 był zlot w Katowicach, a to już było po pierwszym sezonie UC!
yay
mam do dziś relację XD
yay
mam do dziś relację XD23-07-2010, 14:54
hej a może wrzuć ją na forum dla potomnych
jako wspomnienie starych dobrych czasów :>
ja mam paczki z fan-paskami
dzięki kwadratowi
jako wspomnienie starych dobrych czasów :>ja mam paczki z fan-paskami
dzięki kwadratowi24-07-2010, 13:37
Od sezonu pierwszego. To wina Dziadka.