(22-07-2010 22:42)She napisał(a): [ -> ]Nie lubię za to Monty Pythona i absurdu w stylu Mumio.
Ohoh, to może dlatego nie spodobała ci się moja książka bo dużo z tego humoru czerpałem
Ok, teraz ja odpowiem skoro sam rozpocząłem tą dyskusję.
Lubię:
1)Różne żarty memopokrewne - czyli Youtube poopy, LOLcaty.
2)Humor w stylu Cyanide&Happiness - Czyli absurd objawiający się dziwnymi założeniami postaci i w znacznym stopniu czarny.
3)Southpark mnie śmieszy - lubię psychologię ludzi, ich naiwność oraz kuriozalność.
4)Trochę podoba mi się humor nerdowski - czyli wyśmiewanie pewnych rzeczy w grach, filmach itp.
5)Paradoksy różne i dziwne wypowiedzi.
6)Często na różnych forach się śmieje, np. jak jakiś zabawny user wypowiada dziwne tezy a oni po nim jadą, wyzywają od trolli itp. ; - D
7)Śmieszne infografiki i podobne. np. Oatmeal.
8)Wszelakie żarty absurdalne/z przesadą/groteskowe których nie wymieniłem powyżej.
9)Żarty nie powodujące napadów śmiechu a mały uśmieszek: UC!
Nie przepadam za:
1)Większością dowcipów słownych opowiadanych - wole jak one są czegoś osobnego zawartością.
2)Cyckowych i penisowych dowcipów. Byłem zażenowany poziomem klasy jak na dzień chłopaka dostaliśmy penisy zrobione z bananów połączonych z jajkami -.-. Jednak lubię jak czasem się o nich wspomnie w żartach w komiksach, jednak w dobrym tonie(jak w Saturday Morning Breakfast Cereal).
3)Jakiegoś takiego szkolnego humoru, także śmiania się z jakiś filmików jak ktoś się w szkole wygłupia, kopie kosze itp.
4)Przeróbek Ivoną. Zawsze prawie są "Sąsiedzi" i mówią jakieś skomplikowane przekleństwa, dla zabawności w stylu "Ty meksykański fajfusie z zespołem downa"(wymyśliłem to, ale robi się to w tym stylu).
4)Nie zabawia mnie ukryta kamera.
Ulubiony entertainment stuff: Futurama, The Simpsons, Southpark, 4Chan, Youtube poopy, Mumio(Mistrzowski film HiWay(Jedyny film z naturalnymi aktorami)), Monthy python, Cyanide and Happiness, VGCats!, Oatmeal, Komixxy, Failblog... I inne, kiedyś jeszcze wspomnę