Eh. Nie mam w co grać, większość moich płyt jest porysowana (:c), a gry takie jak np. Baldurs Gate są już niedostępne w empiku, nudzi mi się, plants vs. zombies skonczylam, world of goo przeraża, saper, freecell i pasjanse się znudziły. :c
Ratunku?
Sagę "Baldurs Gate" można dorwać za 25zł (nówkę).
Kup sobie Counter-Strika

Nie lubię CSa. Nie mam konta na allegro i BG dla mnie ómarło, bo nie ma go w empiku ani w MM. :c
Poszukaj po przecenach w hipermarketach. Moja znajoma NWN z dodatkami dorwała za jakieś 20 zł.
A co do empika, zamów przez neta. Idź do panów (pań?) sprzedających i powiedz. Nie ma żadnego problemu i szybciutko dostaniesz bez kosztów przesyłki. Albo przez stronę zamów, to mogą być nawet jakieś promocje. I do domciu wtedy.
"Le produkt est niedostępny" :c
A tak poza BG, jakieś inne propozycje?
Planescape: Torment, staruszek, ale fabuła - cudeńko! Też RPG. Albo Fallout i Fallout 2, to też jest kwestia kilkunastu złotych, a oderwać się ciężko...
Dungeon Siege

Niezla sieczka ladnie zrobiona

tez za 20zl.
Jak chcesz pomarnowac czas to moze herosi?
Innym zabijaczem czasu sa gry ekonomiczne jak Anno (moje ulubione to jak narazie 1503)
albo staroc jak transport tycoon, ale nadal wciaga.. i inne wszelakie tycoony, calkiem przyjemny jest rollercoaster tycoon
Ja sobie ostatnio odświeżyłam Syberię, też świetna gra.
Falloutów mam dość...
Tycoony... Zoo i Rolkaster odpadają, bo są zbyt jaskrawe i boli mnie łeb. DS mnie nudzi.
A Anno innego niż 1404 nie widziałam, a 1404 jest jeszcze za drogie. Planescape i Syberia - dylemat.

W sumie i Torment i Sybiera są genialnymi grami. Jedno, a potem drugie? :>
Narazie i tak znęcam się nad rodziną Wolfera w Simsach.
Pokemony na emulatorze? Overlord? Chaos League?
Dragon Age jest w pytkę, maksy pejny ostatnio w promocji na steamie
Nie miałem w co grać do puki nie odkopałem HITMANA!!!! Z bezkresnej odchłani szuflady

/beton
za moich czasów mówiło się "do chuja" a nie "do puki"