Witam, jakie macie konsole w domu i w co gracie?
Moje konsole to NES, SNES, Wii, Gameboy(classic/pocket/color), NDS(classic), Sega Master System i PC.
Gram obecnie w:
NES: Castlevania
SNES: Super Mario World
Wii: Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl
DS: Wkrótce Pokemon Heart Gold
PC: Super Mario Crossover, Half Life 2: Deathmatch, Counter Strike: Source
Sega Master System: Mean Bean Machine, Sonic the Hedgehog
Gameboy: The Legend of Zelda: Link's Awakening.
Generalnie moją ulubioną firmą jest nintendo. Nie zbiera mi się na zakup konsoli microsoftu lub sony. Na razie nie chce nowych konsol

Następne w kolejce jest nintendo 64 bądź Sega Saturn.
Czemu nie ma opcji "żadnej"? ;]
Nie można zaznaczyć 'wszystkie'?

Ja tam czasami wracam do Final Fantasy V na GBA, ale poza tym to tylko piec.
Poprawiłem co nieco ankietę.
Na własność nie mam żadnej. Szkoda mi kasy na sprzęt który może się już tylko zestarzeć i nie da się z tym nic zrobić ani w nim zmienić.
W mieszkaniu natomiast współlokator ma Wii i po początkowej fazie zachwytu zdałem sobie sprawę że WiiMote nie działa tak dobrze jak bym chciał i w sumie to nic nadzwyczajnego.
Żadnej z najnowszych nie posiadam - poczekam, aż będą tańsze

Za to jakiś czas temu kupiłem PS2 i miło było po paru latach przerwy usiąść z padem w ręku...
A gdzie ps2?
psp?
psx?
gameboy'e.... ?
najnowszych nie mam.. jak kolega wspomnial wyzej, szkoda kasy.. i na konsole i gry.. za drogie
ja akurat mam swoja ps2... a kolega z ktorym mieszkam ma psx...
kiedyś miałem psp ale popsułem i opchnąłem na allegro za 1/5 wartości ):
Co do konsoli wii:
Granie w wii sports na niej to tak jak chodzenie do kebabiarni na frytki.
Mam tą konsolę głównie dla Super Mario Galaxy, Super Smash Bros. czy Mario Karta

Ja nie mam konsoli bo pad mnie odstrasza.
Jak to - pad Cię odstrasza? A próbowałeś na nim grać?
Mnie też odstrasza, nie jestem w stanie nic z nim zrobić. Jedynie w tekkeny się jako tako gralo. W GTA:SA ni w pieć ni w oko, meblowanie domków w simsach to ekhehehheheh. Poza tym, ten pad mi w ogóle w łapach nie leży. tj. jest za duzy. :C
ja tęsknię za padem i finalfantasy 7
pady sa swietne, i po prostu stworzone do platformowek/przygodowek itp... podobnie do wyscigow.. nawet na kompie mi go brakowalo.
jedynie z czym pad sobie moze ciezko radzic, czyt. osoba na nim grajaca to fps. z reszta gier nie mialem problemow z padem...
moze jestem innym pokoleniem... pokoleniem ktore wychowalo sie na pegasusie

Grałem padem u kumpla na X360 i nie radziłem sobie z Prince of Persia, a z FIFA street to już wogóle maskara! Mam pada do kompa ale gram nim tylko jak nie ma nic lepszego do roboty

Ostatni go używałem 3 miesiące temu do FlatOut2