UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Wasze konsole
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, jakie macie konsole w domu i w co gracie?
Moje konsole to NES, SNES, Wii, Gameboy(classic/pocket/color), NDS(classic), Sega Master System i PC.

Gram obecnie w:

NES: Castlevania
SNES: Super Mario World
Wii: Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl
DS: Wkrótce Pokemon Heart Gold
PC: Super Mario Crossover, Half Life 2: Deathmatch, Counter Strike: Source
Sega Master System: Mean Bean Machine, Sonic the Hedgehog
Gameboy: The Legend of Zelda: Link's Awakening.

Generalnie moją ulubioną firmą jest nintendo. Nie zbiera mi się na zakup konsoli microsoftu lub sony. Na razie nie chce nowych konsol ;P
Następne w kolejce jest nintendo 64 bądź Sega Saturn.
Czemu nie ma opcji "żadnej"? ;]
Nie można zaznaczyć 'wszystkie'? ;)
Ja tam czasami wracam do Final Fantasy V na GBA, ale poza tym to tylko piec.
Poprawiłem co nieco ankietę.
Na własność nie mam żadnej. Szkoda mi kasy na sprzęt który może się już tylko zestarzeć i nie da się z tym nic zrobić ani w nim zmienić.
W mieszkaniu natomiast współlokator ma Wii i po początkowej fazie zachwytu zdałem sobie sprawę że WiiMote nie działa tak dobrze jak bym chciał i w sumie to nic nadzwyczajnego.
Żadnej z najnowszych nie posiadam - poczekam, aż będą tańsze ;) Za to jakiś czas temu kupiłem PS2 i miło było po paru latach przerwy usiąść z padem w ręku...
A gdzie ps2?
psp?
psx?
gameboy'e.... ?

najnowszych nie mam.. jak kolega wspomnial wyzej, szkoda kasy.. i na konsole i gry.. za drogie

ja akurat mam swoja ps2... a kolega z ktorym mieszkam ma psx...
kiedyś miałem psp ale popsułem i opchnąłem na allegro za 1/5 wartości ):
Co do konsoli wii:
Granie w wii sports na niej to tak jak chodzenie do kebabiarni na frytki.
Mam tą konsolę głównie dla Super Mario Galaxy, Super Smash Bros. czy Mario Karta ;P
Ja nie mam konsoli bo pad mnie odstrasza.
Jak to - pad Cię odstrasza? A próbowałeś na nim grać?
Mnie też odstrasza, nie jestem w stanie nic z nim zrobić. Jedynie w tekkeny się jako tako gralo. W GTA:SA ni w pieć ni w oko, meblowanie domków w simsach to ekhehehheheh. Poza tym, ten pad mi w ogóle w łapach nie leży. tj. jest za duzy. :C
ja tęsknię za padem i finalfantasy 7
pady sa swietne, i po prostu stworzone do platformowek/przygodowek itp... podobnie do wyscigow.. nawet na kompie mi go brakowalo.
jedynie z czym pad sobie moze ciezko radzic, czyt. osoba na nim grajaca to fps. z reszta gier nie mialem problemow z padem...
moze jestem innym pokoleniem... pokoleniem ktore wychowalo sie na pegasusie :D
Grałem padem u kumpla na X360 i nie radziłem sobie z Prince of Persia, a z FIFA street to już wogóle maskara! Mam pada do kompa ale gram nim tylko jak nie ma nic lepszego do roboty :) Ostatni go używałem 3 miesiące temu do FlatOut2
Stron: 1 2
Przekierowanie