Worms 4: Totalna Rozwałka
Gra urzekła mnie swym niepowtarzalnym, robalowym urokiem, pełna humoru i tego typu bajerów Worms-y rulezz!
Dla mnie Wormsy skończyły się na Armageddonie. Robaki w 3D to już nie to samo.
Armageddon mam też ale dawno nie grałem...
Zalozcie sobie temat "W co ostatnio grales?" na wzor ksiaskowego i filmowego i przestancie offtopowac
Słuszna uwaga. Zrobione - nrq
Polać Narkusowi - mnie też jakoś Wormsy w 3D odrzucają. Acz, jeśli się nie mylę, w 2D był jeszcze World Party, i to chyba moja ulubiona część...
Żeby nie offtopować - ostatnio to ja grałem w Heroes of Might & Magic 5

Si, WWP jest zdecydowanie najlepszą częścią.
Ja odkurzam stare, dobre gry - HoMM3, a ostatnio Dungeon Keeper 2.
No ja właśnie ostatnio tnę w HoMM3

. I NWN, bo mój mężczyzna chce mnie wciągnąć na serwer, w którym liczy sę odgrywka, a nie poziom postaci...
Więc sobie odświeżam

.
Dungeon Keaper. Na śmierć zapomniałem że coś takiego istniało. A to przecież taka genialna gierka. Strasznie w Polsce zapomniana. Aż szkoda
Ja ostatnio po zagranio w demko Batman Arkham Asylum zaopatrzyłem się w pełniaka. I co? świetny scenariusz. Genialnie zagrany Joker (spokojnie porównywalny z tym z Mrocznego Rycerza) i dobra grywalność. Jedno "ale" to niestety czas gry. Za szybko się przechodzi. Nie mniej czekam na dwójkę z niecierpliwością.
Nrq, dzieki

No i moge powiedziec ze dopiero co gralem w Borderlands - roksuje!
(pozatym - nasze IRCowe sesje Neuroshimy

)
Sanchezo, gramy razem?

borderlands mnie znudziło nie wiem czemu, jedyna gra przy której żałuje że kupiłem oryginał
tłukę za to w wiedźmina bo jeszcze nie przeszedłem a ponoć można wyeksportować postać do dwójki
Mnie ostatnio na starocie przyszła ochota. Miło raz po raz zajrzeć do Fallouta 2, Deus Exa czy Total Annihilation.
Poza tym, Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness - ciekawie rozwiązane RPG/Adventure, z genialnym humorem doskonale znanym z komiksu. Szkoda tylko, że zrezygnowali z robienia Episode Three i dalszych, pozostaje pewien niedosyt.
Ostatnio Company of Heroes, po zakupie obu dodatków.

God Of War Collection które odkupiłem od kwadrata. AWESOME <3