UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Ostatnio grane.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Wciąga i ma świetnie poryte poczucie humoru :D
Ta gra jest chora. Nie wspominając o http://www.youtube.com/watch?v=0N1_0SUGlDQ (już linkowałem to kiedyś chyba). Ale racja, wciąga bardzo niebezpiecznie. Czasami pyknę sobie jakiegoś survivala, tak, żeby nie wyjść z wprawy :P
Wolfer: też uwielbiam plants vs. zombies. ^_______^
A teraz w przerwach między edytowaniem wiki... saper... saper... no i czasem saper.
Ja ściągnąłem na telefon jakiegoś sapera O_o
Ale ciężko się w nim gra na czas bo na medium trzeba przybliżać i oddalać ekran -_-

A w przerwach od Plants vs. Zombies gram w Prince of Persia: Warrior Within. Chyba pierwsza gra (bo Quake III był nieoficjalny) która jest wiernym portem gry z kompa na telefon! Miód <3
Wolfer: nie chwal się ajfonem, bo zejdę.
ja też plants vs. zombies kocham :D!
podobnie jak większość gier Pop Cap Games
a w Chuzzle ktoś grał? ^^ miodzio! I Bejwelled tej samej firmy... i Alchemy... i Big Money... :D
Trzeba mieć wyobraźnie by zrobić grę o słodziusich kwiatusiach walczących przeciwko niemniej słodziuskim zombiulkom. Pół wieczoru "zeżarły" mi Zombie, boście mi przypomnieli :D
Chuzzle...Bożesztymój, ile to mi czasu zajęło :P Nie mam pojęcia, jakim cudem, po prostu przesuwa się te kuleczki w pionie i poziomie...Argh, idę pograć :
no, mi się ostatnio znowu przypomniało i... ech :) mam na lapku i na nowo biję rekordy ;)
Lapek lapkiem...ile wykładów ja na to poświęciłem, bo na telefonie mam :P
fifa online
nie sądziłem że myszką może sie zajebiscie grac w pecetową gałę
póki co mnie łoją ale ja sie jeszcze odkuję
:D
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przekierowanie