UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Pasek #2 - O niezrozumieniu w związkach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
[Obrazek: 02-trojkat.png]

Dziś mam aż trzy ogłoszenia:

Po pierwsze - Manifest wylądował na Topliście. Dzięki jednemu kliknięciu dziennie sprawiasz, że mam coraz większą ochotę na tworzenie :) Możesz postawić obok Pajacyka.

Po drugie - Manifest wylądował na Facebooku! Nawet jeśli nie hodujesz owieczek możesz dołączyć do tej naszej małej elitarnej społeczności.

I po trzecie - od kolejnego paska Manifest nie będzie pokazywał się w RSS-ie UC!. Dlatego proszę o aktualizację feeda jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. A jeśli Manifest Ciebie nie interesuje zostaw starą subskrypcję - gdy tylko UC powróci (kiedyś) będziesz o tym natychmiastowo poinformowany.

Tori

"Yes, yes, yes!" ? Czy to nasz były premier? :>
Ciekawe dlaczego wszystkie webkomiksy (zwłaszcza te zagraniczne) tak strasznie lubią aktualizacje w czwartki ;)
Nowy komiks był Ci potrzebny, żeby spódniczki wprowadzić, tak?
Spódniczki czy sukienki? :P
Argh! Znowu wychodzi, że nie odróżniam :/

Johny_tfk

mehehe
widzę że idzie w dobrą stronę =D
Nie martw się. Ja też zawsze potrzebuje sekundy zastanowienia by przypomnieć sobie które to które :)
Uwielbiam ten minimalizm ;P btw, dorysuj kobietom włosy, przyspieszy to czytanie.
Super! I mam pytanie, czy bohaterowie "Manifestu" się jakoś zwą???
Nie. Postacie z kolejnych pasków nie są w żaden sposób powiązane.
Nie bawi mnie. Ani troche. Przepraszam, ale poprostu nie

punio7

Nie dość, że nie śmieszne to jeszcze nie smaczne, jeżeli to jest droga, która obrał Manifest to chyba go sobie daruję.
punio7 -> "To nie ma być śmieszne, to... MANIFEST"
I "To nie ma być smaczne, to nie obiad" :)
Stron: 1 2 3
Przekierowanie