UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Pokemon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Chodzi mi o serie gier/anime/mang, nie o pewna subkulture mlodziezowa oczywiscie.

Co powiecie o kieszonkowych potworkach nintendo? Lubicie czy uwazacie za nastepna "glupia chinska bajke"?
Dla tych ktorzy wtajemniczeni juz sa - co sadzicie o Black i White?
Ja posiadam nadal działającego zielonego Gameboya z Pokemonami Gold <3 Wg mnie to najlepsze RPG jakie powstało na tę konsolę :) Anime oglądałem jak leciało pierwszy raz na Polsacie.

Więcej grzechów nie pamiętam.
O, ja mam zoltego z Silver :) (po niemiecku niestety, z tego jezyka znam tylko nein, ja i ich will). To ze najlepsze rpg, to raczej oczywisty fakt bo osobiscie nie znam zadnego innego dobrego rpga na ta konsole (chyba ze Gold i Yellow).
Ja planuję zakup Nintendo DSi XL i którejś z gier POKEMON na tą konsolę ;)
Pokemony są spoko (gry ofc, no i może karcianka). Anime i cała reszta to totalna porażka, i w ogóle błe. Co do Black i White, szykuje się niezły przełom w grafice. Niestety nie lubię, jak wychodzą te nowe "generacje", bo znowu jest milion nowych stworów. Niedługo do tysiąca dobiją ;x
No proszę. Ja aktualnie jestem wciągany w wersję Red na emulatorze w komórce ;P Jakiś czas temu odkryłem, i nie spodziewałem się, że tyle w tym zabawy...
Przeszedłem po jednej z każdej serii na gameboye i DSy i tak, uważam, że to jeden z najlepszych jRPGów ever :P
Final Fantasy wygrywa ofc ;>
Kto chce bic zaklad ze na USA zmienia nazwy Black i White? (rasizm oczywiscie...)
Wątpie, bo na co ? Dark i Light byłoby zbyt mylące.
Na jakie? Afro-Pokemonian i Euroasiopokemoniatic? Bez przesady, no...
kochani moi, tĘ konsolĘ, bardzo Was proszę :P
Bylo cos z jakims Megamanem (nie pamietam ktorym) co w Japonii byly wersje black i white, a w USA blue i white.
---
Megaman Battle Network 3 Blue i Megaman Battle Network 3 White
(11-04-2010 22:27)sanchezo0o napisał(a): [ -> ]Kto chce bic zaklad ze na USA zmienia nazwy Black i White? (rasizm oczywiscie...)

Ja. Stawiam cały elektroniczny sprzęt jaki mam w domu :3
Stawiaj. Chętnie przyjmę :D
Stron: 1 2 3
Przekierowanie