Zainspirowane, a jakże, fejsbukiem (konkretniej informacją o grupie do której przyłączył się Wolfer).
Co sądzicie o stale napływającej do Europy grupie wyznawców islamu? Jesteście dla nich tolerancyjni, a może Waszym zdaniem powinno się ograniczyć ich emigrację tutaj? Czy powinni mieć możliwość sądzić się sami wedle własnej religii? Chcielibyście meczetu w swoim mieście? A może uważacie ich za problem?
Tutaj nie chodzi o naszą tolerancję, tylko ich nietolerancję. Nie mam nic przeciwko nikomu do chwili, gdy nie zaczyna narzucać mi własnych poglądów i rządać praw większych niż ma każdy inny przeciętny europejczyk. I nie ważne czy chodzi o homoseksualizm czy islam. Zabiję każdego, kto rozkaże mojej kobiecie lub córce nosić burkę.
P.S. nawet jeśli nastąpi islamizacja Europy to mogę się założyć, że Polska zostanie ostatnim bastionem chrześcijaństwa - Radio Maryja i Młodzież Wszechpolska o to zadba

też.
Może i to zabrzmi jak owczy pęd ale to co napisał Greenek to ja się pod tym podpisuję obiema łapkami.
Nie mam nic przeciwko żeby sobie żyli bo są tanią siłą roboczą ale kiedy z tego się zaczyna nie robić mniejszość narodowa a grupki radykalistyczne to już znak, że należy coś z tym zrobić

Mieszkając w Londynie już prawie 7 lat przyzwyczaiłem się do tego że na co dzień spotykam muzułmanów. Toleruje ich wyznania i nawet jak się z nimi nie zgadzam to widzę ich punkt widzenia. Dopóki nie złamią zasady "jestem w innym państwie, stosuje się do ich zasad" wszystko jest fajnie. Mam paru naprawdę dobrych przyjaciół którzy wyznają islam. Człowiek jak każdy inny.

No to mi Greenek załatwił flame war na najbliższe spotkanie rodzinne :]
Hah, polecam się na przyszłość

Ciotka mnie rozniesie za ten tekst

A jak nie to mamusia, mają identyczne poglądy.

O, akurat natknąłem się na forum JM. Pasuje do tematu
![[Obrazek: 354886db03f0dfreligion_of_peace.jpg]](http://vader.joemonster.org/upload/zdg/354886db03f0dfreligion_of_peace.jpg)
Nie ulegajmy konformizmowi

Jeszcze trochę a antyislamizm będzie na topie. Jest to popieprzona religia ale to nie znaczy, że stoją za nią sami popieprzeni ludzie.
Przede wszystkim wszyscy jesteśmy ludźmi. Kolor skóry, wyznanie, orientacja to tylko drobne szczegóły różniące nas jak kolor oczu.
Myślę, że obraz kultury islamu jaki nam się wytworzył to wynik tego jak bezgranicznie i bezwolnie wierzymy w to co przekazują nam media. Widzimy muzułmanów jak bandę dzikusów pałających do wszystkich nienawiścią a jestem pewien że 99% procent z nich to zwykli ludzie ze zwykłymi problemami. Jak my.
Ale żeby po tej pompie wyżej nie było za ładnie to wstawię sobie chociaż: "kurwa" (;
Mi to wisi, ale zbytnio ich nie lubię...
Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie masz pojęcia o co właściwie chodzi.
Dlaczego ich nie lubisz?
Póki nie są bardziej nachalni niż świadkowie jehowy to mogą sobie być. Przestane ich lubić dopiero wtedy, kiedy na moim podwórku zamieszka jakis muzułman twierdzący, ze jest biedną mniejszością i wg jego religii on ma do tego prawo. To mój ogródek i stostuje się tam zasady mojej religii, a nie jego. A już kompletnym znakiem tego, że coś jest nie tak będzie to, że wywalenie go z stamtąd będzie postrzegane jako szczyt gburstwa i nietolerancji religijnej.
Innymi słowy: Chcą mieszkać w europie, to niech zachowują się tak jak wymaga tego europejska kultura (zależnie od regionu inna, ale ciągle podobna)
ŁE!!! Sora, pomyliło mi się z Izraelem! sorki

A nie podoba mnie się to że Ci wszyscy wyznawcy Islamu, to są głównie terroryści i robią zamachy samobójcze w Iraku, Afganie itp.- według mnie to przez to że wie
rzą, że każdy (chyba) musi wsiąść udział w Dżihadzie- ich "świętej wojnie" i zginąć za religię czy coś w tym guście. Przepraszam z domyślenia, ale o Dżihadzie było na historii, a skleroza nie boli....ponoć....
Jest nawet o tym piosenka:
http://daaniiell.wrzuta.pl/audio/4t8m8cs...ame_of_god
Naprawdę tego uczą w szkołach? Ja chodziłem do jakiejś normalnej szkoły czy on do szkoły specjalnej troski?