20-04-2010, 22:02
20-04-2010, 22:21
Zwłaszcza w temacie w których chodzi o umawianie się na wspólną grę po sieci 

22-05-2010, 14:17
Ktoś chciałby zagrać dzisiaj wieczorem w jakąś civke czy inne heroesy? Ewentualnie League of Legends.
22-05-2010, 15:17
po 18-19 zamierzam zasiąść do LoL'a tyle ze gram na lol-europe i że to niby źle
ale jak co to szukaj kejn albo mekjn bo nie wiem czego oczekuje gra przy wyszukiwaniu (;
ale jak co to szukaj kejn albo mekjn bo nie wiem czego oczekuje gra przy wyszukiwaniu (;
22-05-2010, 16:13
To ja dopiszę tak skromnie:
Battle for Wesnoth
Soldat
Literaki (<3)
:c
Battle for Wesnoth
Soldat
Literaki (<3)
:c
22-05-2010, 16:34
Literaki?
22-05-2010, 16:43
Literaki to takie kurnikowe Scrabble 

21-04-2011, 9:15
CS 1.6
CS:CZ+ Deleted Scenes
w CS-ka gram tylko online, w Condition Zero jeżeli kupisz w tym pakiecie (patrz dół) to masz już zainstalowanego bota i właśnie tylko z botami gram w CZ, a Deleted Scenes to już żałoba: pseudo kampania, słabi wrogowie, i w ogóle dno, nie polecam.
(dla chętnych pakiet gier CS 1.6, CS:CZ i CZ:Deleted Scenes na Steam 7.99 euro czyli ok 40 zł)
Track Mania Nations Forever- jak na darmową grę to jest świetna: mnóstwo tras, serwerów i w ogóle, prosty edytor, wykręcanie czasów i minus: jeden pojazd, no ale jeżeli przypadła do gustu robisz upgrade lub kupujesz od razu United Forever na steam za 30 euro i masz chyba 7 pojazdów, różne środowiska gry np: pustynia
(wszystko Steam)
A z darmowych gier na Steam to tak:
Track Mania Nations Forever
Alien Swarm- świetny tryb kooperacji ale mi się makabrycznie tnie
Half-Life 2: Deathmatch (tylko dla posiadaczy kart graficznych ATI)- świetna zabawa z "gravity gun-em(?)" w sieci.
Half-Life 2: Lost Coast- przejściego zajmuje od 10-15 min. jeżeli wiesz co robić, ogólnie rzecz biorąc to przyjemna.
Wiem że jest więcej ale nie pamiętam
CS:CZ+ Deleted Scenes
w CS-ka gram tylko online, w Condition Zero jeżeli kupisz w tym pakiecie (patrz dół) to masz już zainstalowanego bota i właśnie tylko z botami gram w CZ, a Deleted Scenes to już żałoba: pseudo kampania, słabi wrogowie, i w ogóle dno, nie polecam.
(dla chętnych pakiet gier CS 1.6, CS:CZ i CZ:Deleted Scenes na Steam 7.99 euro czyli ok 40 zł)
Track Mania Nations Forever- jak na darmową grę to jest świetna: mnóstwo tras, serwerów i w ogóle, prosty edytor, wykręcanie czasów i minus: jeden pojazd, no ale jeżeli przypadła do gustu robisz upgrade lub kupujesz od razu United Forever na steam za 30 euro i masz chyba 7 pojazdów, różne środowiska gry np: pustynia
(wszystko Steam)
A z darmowych gier na Steam to tak:
Track Mania Nations Forever
Alien Swarm- świetny tryb kooperacji ale mi się makabrycznie tnie
Half-Life 2: Deathmatch (tylko dla posiadaczy kart graficznych ATI)- świetna zabawa z "gravity gun-em(?)" w sieci.
Half-Life 2: Lost Coast- przejściego zajmuje od 10-15 min. jeżeli wiesz co robić, ogólnie rzecz biorąc to przyjemna.
Wiem że jest więcej ale nie pamiętam
26-04-2011, 14:17
ja mogę pograc sobie w Trackmanie Nations/United, Burnouta i NFS ProStreet
27-04-2011, 15:41
to dawaj na tracka
28-04-2011, 7:03
a kiedy i o której bo mi pasuje weekend
08-05-2011, 12:54
A może jakaś forumowa sesyjka w cs-a?