01-08-2007, 15:47
Animowane, fabularne, kryminalne, komediowe i jakie tylko kto sobie zażyczy. Niemal każdy ogląda, a ja jestem ciekawa, jakie są Wasze ulubione 

)
Spider pig, spider pig).
Teraz złapałem się na druga połowę Herosów i pluję sobie w brodę że nie trafiłem na to wcześniej, bo całkiem ciekawy serial moim zdaniem jest...
.
] życie amerykańskich nastolatków) i wiem bardzo dobrze, że z "Juno" nic nie może się równać (poza "Cruel Intentions", ofc), ale jak na mój mały, nastoletni, dziewczęcy mózg (a przyznać trzeba, że dziewczyny takie jak ja są targetem) serial zapowiada się bardzo dobrze. Ma trochę sitcomowego polotu - ale w końcu to chyba domena abc o.O - głównie chodzi mi o te specyficzne ujęcia kamery, no i trochę sposób gry aktorów. Powiedziałabym, że to nie tylko serialowa adaptacja "Juno", ma w sobie też coś z "Kids in America" (*_*) - zarówno w realizacji, jak i tematyce.
.
(i w oryginalnej serii nim była...)
) I nawet dostrzegają te wszystkie inne aspekty, ale tak je gloryfikują, że, ech, naprawde, odechciewa sie człowiekowi 

(05-10-2008 21:11)Sipuss napisał(a): [ -> ]Nowy Knight Rider (Nieustraszony) - mimo, iż z początku miałem mieszane uczucia, to po 2 odcinkach muszę przyznać, że jest naprawdę fajny. Co prawda to już nie typowy westernowy klimat starszej wersji, ale nadal świetny. No i jakoś wolę Forda Mustanga od Pontiaca Trans Ama ;]Obejrzałem całą pierwszą (i jedyną) serie KR08 i miałem mieszane uczucia. Serial sam w sobie momentami lekko infantylny i wyraźnie adresowany do dwunastoletniej widowni. Wciąż jednak nie mogłem oderwać wzroku od tego Mustanga i przestać czekać na kolejny raz gdy KITT swym głosem wypowie sakramentalne "Michael...". Wciąż mam nadzieje że producenci jednak odświeża serial i zdecydują się na nakręcenie kolejnych serii.