UntitledComics! Forum

Pełna wersja: M. Niedźwiecki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niedawno dowiedziałem się że od przyszłego roku, moje ulubione polskie radio traci jednego ze swoich ważniejszych pracowników. Marek Niedzwiecki po ćwierć wieku prowadzenia 'Listy Przebojów Trójki' przechodzi do Radia Złote Przeboje. Dla mnie jako człowieka wychowanego na 'Liście' jest to szok. Niedźwiedź argumentuje tą decyzje tym że chce tam puszczać bliższą sobie muzykę. Nie wiem jak na to spojrzeć. Ostatnimi czasy dostrzegam w Trójce coraz więcej zmian sugerujących upolitycznienie mojej ukochanej stacji. Mam wrażenie że może to być próba ucieczki z tonącego powoli statku. Martwi mnie to bardzo. Gdy i Kaczkowski zmieni obóz świat dla mnie stanie na głowie.
Czy ktoś poza mną zmartwił się tym newsem?
Ja powiem tak - na obozie słuchaliśmy w kółko jednej płyty - 100 najlepszych kawałków wszech czasów z 2000r. Ktoś, kto przygotował tą płytę musiał mieć poważny powód by odejść ze stacji, z którą był związany tak długo.
1400 notowanie listy przebojów. Nie z Niedźwiedzkim, ale z Baronem. Mimo wszystko nadal miło się słucha. :>
Bo okazuje się że lista może istnieć bez Niedźwiedzia. Niby to nie to samo ale dobrze że wciąż działa i trzyma się dobrze :)
Przekierowanie