UntitledComics! Forum

Pełna wersja: The Piłeczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pewnego dnia, a właściwie nocy, wpadł mi w ręce pewien program. Nazywał się Game Maker. Po ukończeniu tutoriala, postanowiłem stworzyć moją pierwszą pracę. Ogólnie jest... jaka jest, ale pragnę się nią podzielić. Nazywa się The Piłeczka. Chodzi w niej o zbieranie punktów piłeczką, która się uśmiecha. Gra wygląda tak:
[Obrazek: thepieczkass.jpg]
A tutaj można ją pobrać.
http://ssij.lua.pl/the_pileczka_beta1.1.rar
Po przebywaniu na gamedev.pl jestem (tak jak i wszyscy programiści stamtąd) zrażony do GM'a, więc nie komentuję pracy ;]
A Ty co taki nerwowy ostatnio? Okres się zbliża?
Przepraszam, że wypadam ze "słodko-cukierkowatego" klimatu forum, obiecuję poprawę ;]
Jest różnica między byciem "słodko-cukierowatym" a uprzejmym a byciem chujem ;]
Rotfl. Tak, jestem chujem, zniszczyłem marzenia młodego twórcy gier o sukcesie. Teraz nie będzie mógł spać w nocy bo wie, że programiści go nie lubią ;] Następnym razem napiszę, że gierka jest słitaśna i daję 10, bo jeszcze kogoś popchnę do samobójstwa.
Chill.

GM bawiłem się jeszcze w podstawówce i skojarzenia również mam nieciekawe ;) Weź chłopie książkę o C na początek i spróbuj napisać coś sam. Zajmie to dużo więcej czasu, ale na pewno będzie większa satysfakcja.
Easy guys.

Green ma rację. Działający projekt na Programowanie daje wiele satysfakcji. A więcej da coś, co będzie stworzone z własnego pomysłu i woli :)
Ja się tylko nim bawiłem :( Przepraszam, więcej nie będę.
Nie nie nie nie bój się.
Po prostu hmm... Ludzie mówią że zrobiłeś coś ze zmniejszonym nakładem pracy, z szablonu. A gra... dobra nawet, tyle tylko że trudna i skillobierna.
Przekierowanie