28-12-2009, 17:07
Już przez niektórych znany (hej Wolfer, hej Cerbin!), JamLegend, czyli gra typu Guitar Hero za darmo, przez przeglądarkę. Opiera się na utworach open-source'owych oraz utworach wrzucanych przez artystów. Ja sama wielokrotnie znajdowałam tu naprawdę fajne piosenki, których potem szukałam do ściągnięcia. Fajna rozrywka dla wszystkich tych, którzy nie chcą bawić się w kupowanie i ściąganie Rock Band, Guitar Hero i tym podobnych.
Na razie najciekawsza jest opcja gitarowa, jest również wersja "beat jam" (teoretycznie perkusyjna), jednak jest ona dość niedopracowana. Są 4 levele, Normal (3 przyciski), Skilled (4 przyciski), Insane (5 przycisków) i Legendary (omójbożejakietostraszne). Myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Oczywiście nie namawiam do niczego, ale tuuuuuuu jest link do zaproszenia ode mnie do rejestracji (nie mam pojęcia co ono mi tak naprawdę daje, ale podobno expa).
Na razie najciekawsza jest opcja gitarowa, jest również wersja "beat jam" (teoretycznie perkusyjna), jednak jest ona dość niedopracowana. Są 4 levele, Normal (3 przyciski), Skilled (4 przyciski), Insane (5 przycisków) i Legendary (omójbożejakietostraszne). Myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Oczywiście nie namawiam do niczego, ale tuuuuuuu jest link do zaproszenia ode mnie do rejestracji (nie mam pojęcia co ono mi tak naprawdę daje, ale podobno expa).

). Teraz bym musiał sobie dodatkowa klawiaturę dokupić do lapka, żeby grać (albo kontroler od GH 
Btw, bo siedzisz w tym już dłużej - jak to z tymi piosenkami jest? 5 można uploadnąć za free + 1 na tydzień dodatkowo? Czy 5 i finito, kaplica i już?