UntitledComics! Forum

Pełna wersja: [gra] eRepublik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Może kogoś zainteresuje - internetowe odwzorowanie większości krajów świata, w które grają niezłe ilości osób. A o co chodzi? Tak w skrócie, można zostać obywatelem dowolnego kraju, tam pracować, rozwijać się, walczyć, postawić dom, emigrować...A także wstąpić do partii, zostać prezydentem lub kongresmenem, założyć fabrykę czy gazetę. Jak w życiu ;) Zwłaszcza ciekawe jednak są relacje na poziomie państw, zupełnie inne sojusze niż w świecie realnym, konflikty, dyplomacja, knucie...Mnie wciągnęło ;) Jeśli dla kogoś jeszcze brzmi zachęcająco, zapraszam - Link z zaproszeniem ode mnie ;)
grałem jakiś czas temu, ale przy wyjeździe z kraju oddałem konto znajomemu
skubany się połasił na mojego golda i poleciał ban

Wciąga jeśli Ty się wciągniesz w świat, politykę i całą otoczkę społecznościową wokół tego. Bo jako czysta gra przeglądarkowa jest nudna, kilka klików dziennie i wiele z tego nie ma.
Też kiedyś grałem, zaprosił mnie mój kumpel, który jest tam teraz jakąś szychą w polskim rządzie.

Doszedłem do 18lvlu, rozdałem złoto biednym (znajomym :D) i umarłem.
Spóźniłeś się o jeden dzień ;]
Na razie ogarniam o co w tym chodzi.
Dang. A jaki nick?
Kuba02 :P
Dopiero 3 lvl ;]
Też gram. Powoli zaczynam nawet ogarniać epolitykę. Zobaczymy, czy coś więcej z tego będzie.
Coof, to ty coof? Ten Coof?
Tak. Ten Coof.
Zaczyna wkręcać ta gra. Na 6 lvlu sie zaczyna zabawa i kombinowanie :D
Pograłem, pograłem, i znudziło mnie jednak. Nie siedzę na IRCu w ogóle, co eliminuje mnie z uczestnictwa w większości grup bojowych, polityka mnie nie interesuje, własna firma też mnie nie kręci...Jakoś przestało mnie ogólnie wciągać to w ogóle, heh.
hmmm... ja chyba zaczne grać....
To skorzystaj z tego magicznego formularza ;)
http://www.erepublik.com/en/referrer/Kuba02
oł kej
Przekierowanie