Witam, mam taką propozycję: bo widziałem w starych komiksach... kolor. Co wy na to żeby kolorować następne komiksy jakimś jasnym kolorem, bądź nawet jakimś odcieniem bieli?
Oto przykład:
![[Obrazek: mitowy.png]](http://img691.imageshack.us/img691/4284/mitowy.png)
Nie.
Znając Greena, albo wszystko będzie zielone, albo powie, że więcej roboty i będzie dawał jeden pasek na tydzień -_-.

fUC!k nie był kolorwy. To też moze nie być. Mnie to akurat rybka czy kolor jest, czy nie ma.
PS. pasek taki sobie
Brzmi jak mój pamiętniczek bądź opowiadania. o_O
(17-12-2009 8:31)kubu$$ napisał(a): [ -> ]Nie.
Znając Greena, albo wszystko będzie zielone, albo powie, że więcej roboty i będzie dawał jeden pasek na tydzień -_-.

No co Ty, jeden na miesiąc
Co prawda roboty to 5 sekund zrobić kolorowe tło, ale jakoś nie jestem przekonany.
Cytat:PS. pasek taki sobie
woah, nieźle x D. Dałem z automatu byle jaki tekst by sprawdzić widoczność.
To może chociaż jakieś typowo zimowe kolory na najbliższy czas?
(17-12-2009 16:25)vikuserro napisał(a): [ -> ]To może chociaż jakieś typowo zimowe kolory na najbliższy czas?
Biały....
Raz już był Coof na biało

Krewni białego.
kolejno: krem do skóry, herbatka miętowa, lód, makijaż, malinkowa plama
A mi się podoba ten pomysł. I nawet, jeśli nie całą serię, to chociaż kilka pasków można by pokolorować. Ale to taka moja mała subiektywna opinia.
(17-12-2009 17:41)vikuserro napisał(a): [ -> ]![[Obrazek: koloryx.png]](http://img402.imageshack.us/img402/7391/koloryx.png)
Krewni białego.
kolejno: krem do skóry, herbatka miętowa, lód, makijaż, malinkowa plama
Większość mężczyzn rozpoznaje 3 kolory:
Biały, czarny, kolorowy
Myślę, ze bawienie się w "lekko niedojrzałą wschodnioalpejską różę w odcieniu ecrie (tak sie się pisze?)" jest bez sensu.
Tak, wiem, jestem szowinistą
Wydaje mi się, że kolor "róży w blasku wschodzącego słońca o 6.45 w dniu 4 czerwca" byłby najlepszy.
już pomijając fakt, że większość nie zauważy różnicy przy "krewnych białego". Co bardziej spostrzegawczy może, ale ja na pewno nie

Cóż, myślę że w ten sposób każdy będzie zadowolony. Kto nie chce koloru to go nie zobaczy, kto chce, doceni artystyczną i dobraną do klimatu paska barwę.
EDIT: polecam machać głową przed moim postem, doskonale on demonstruje potęgę kuzynostwa.
Tak mi przypomniałeś, że Zielony obiecywał zmiany na stronie. Podawał kiedy je wstawi?