UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Inicjatywy, wspomnienia, pomysły
opinie, krytyka, komentarze

Rusza Was to?
Zbieracie do puszek?
Zakładacie sztaby?

A może drażni? Przeszkadza?
Zawsze wyjdę na miasto wrzucić parę groszy do puszki ale jakoś nigdy nie czułem chęci czynnego udzielania się. Nie wiem dlaczego.
Wiele razy natomiast dyskutowałem z przeciwnikami i cały czas uważam że skoro władza nie potrafi zapewnić odpowiedniej jakości opieki medycznej to takie ruchy społeczne są jak najbardziej potrzebne.
Ja nie mogę pojąć tych ludzi którzy się drą, że "WOŚP jest zły bo Owsiak 50% kasy zabiera dla siebie"... Nie mogę i nigdy nie mogłem.
Trochę to smutne, że nowoczesny sprzęt medyczny dla naszych szpitali kupuje się dzięki wielkiej narodowej zrzucie, mimo że płacimy ZUSy, podatki itd. Ale Owsiakowi należy się wielki szacunek, że potrafi zbierać kasę w iście wystrzałowy sposób. Nawet niech sobie zatrzyma połowę zebranej sumy. Należy mu się.
My na wośpie
[Obrazek: 100_7284P.jpg]
[Obrazek: 100_7291.jpg]
(Duży nie ma zdjęcia :<)
o tu jest pierwszy z lewej
[Obrazek: 100_7265.jpg]
nice! :3
Hejo Hejo
Spadł śnieg a to oznacza że wośp tuż tuż

to jak tam? zbieracie?
Coś ciekawego będzie się u Was działo?
Ja prawdopodobnie, tak jak rok temu, będę kierowcą. Lepsze to niż puszka
Czyim kierowcą?
Owsiaka ;P
hihihi
Mnie jakoś nie kręci stanie na mrozie... nawet gdybym miał 3 pary kalesonów, pięć kurtek, 3 pary skarpetek i rękawiczek to mimo wszytko mnie to nie kręci.
Tu raczej chodzi o coś więcej niż stanie na mrozie ;P
Kierowcą na wośpie znaczy się będę jedną z kilku osób rozwożących wolontariuszy po mieście do punktów gdzie maja stac.
ło to niezła akcja

u nas nie ma czegoś takiego, a wolontariusze są raczej pieszo mobilni ;] gdzie kto sobie woli
i mamy pociąg wośpowy, na którego bilety się licytuje na allegro
Stron: 1 2
Przekierowanie