UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Rysunki Zu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Zapewne nikt mnie nie kojarzy, chociaż o ile pamiętam, to można było zauważyć moją niewielką obecność na starym forum UC. :) Powracam jednak, wraz z avkiem dopasowanym do klimatu komiksu (możecie się już zacząć śmiać ;P ).

Teoretycznie mam własny komiks (cechujący się baaaardzo nieregularną i baaardzo rzadką aktualizacją) oraz własną "stronę" (własny dział na oficjalnym forum NWN2 to chyba nienajgorzej, nie?), więc chyba mogę założyć własny temat. Obecnie rysuję w programie Paint.NET, z w miarę zadowalającymi efektami - chociaż kiedyś używany był przeze mnie wyłącznie zwykły, windowsowy MS Paint. Nie przedłużając, podrzucę Wam linki do mojego działu oraz strony na dA:

http://neverwinter2.gram.pl/forum/viewforum.php?f=112
http://zutheskunk.deviantart.com/
Tak tylko przypomnę o sobie, dodając przy tym, że moja stronka na dA ma ostatnio dobry okres.

Moje najnowsze dziełko: Feel the powah of the Darth Kanapka!
Ogólnie nie cierpię stylu manogwo-kreskówkowego, chociaż ten drugi rysunek (darth kanapka) mi się podoba.
Cytat:mangowo-kreskówkowego
... O_o

Ale ja nie oglądam/czytam mang, więc skąd to skojarzenie?
Bo styl masz lekko mangowy? Szczególnie w avatarze to widać :P
Ech... zwykłe "^^" i już niby mangowy. :P Carmen robi taką samą minę cały czas, o! ;P

Zaś w pozostałych rysunkach jedynym elementem mangowym (przynajmniej moim zdaniem) jest to, że moje postacie mają duże oczy - a i to chyba nie jakiś specjalnie mocny element, biorąc pod uwagę to, że są to po prostu sklejone ze sobą kółka. ;P
Jakby nie było "^^" ma mangową genezę :)
Porównaj mimikę postaci animcowych/mangowych. Są bardzo, ale to bardzo podobne do twoich postaci.
Mój Boże, Zu, Ty jesteś Smoczycem! A nie Smoczycą!

Łorajuśku! O.O
+10 za zapłon :D
Cytat:Mój Boże, Zu, Ty jesteś Smoczycem! A nie Smoczycą!

Huh?

Dlaczego właśnie smok? o.0
Załóżmy nowy temat do ekscytacji na temat płci użytkowników, to chyba ostatnio jest na topie... ^^

A co do Twoich rysunków: Mi się podobają, są fajniutkie i przytulne. Jedyne, co mnie martwi, to fakt, że zazwyczaj nie ma w tych obrazkach tła, przez co kontekst podupada.
Ale to tylko moje małe, marne zdanie. ^^
Cytat:przez co kontekst podupada.
W jakim sensie? :)
(09-12-2009 8:01)ZuTheSkunk napisał(a): [ -> ]
Cytat:Mój Boże, Zu, Ty jesteś Smoczycem! A nie Smoczycą!

Huh?

Dlaczego właśnie smok? o.0

Pewnie (ż)aluzja do Shreka ;P
Przekierowanie