11-11-2009, 16:49
11-11-2009, 17:43
Ja kiedyś grałem. Na pulpicie zostało bo Rivo kiedyś napisał, że chce pograć w ET to ściągnąłem... I na tym się skończyło 
Generalnie nie przepadałem za modami ale na ET Pro miło się zawsze grało
seawall battery najlepszą mapką jest, było i będzie

Generalnie nie przepadałem za modami ale na ET Pro miło się zawsze grało

seawall battery najlepszą mapką jest, było i będzie

11-11-2009, 18:20
@up: pod warunkiem, że grasz w axis i nie ma ograniczenia dla field opsa
Aczkolwiek te 10 minutowe boje o jeden krótki korytarz, to było coś!
Jeśli chodzi o mody, to niestety era etpro przemija, a szkoda, bo to całkiem dobry mod. Ale ostatnio grałem na modzie Noquarter i też całkiem, całkiem. Na serwerze Afrikakorps, z xp save (kiedyś przeze mnie nielubianym, ale w tym przypadku więcej xp tak dużo nie zmienia) - szkoda tylko, że wystarczy miesiąc lub dwa nieobecności i już mi całe staty zresetowali. :/ (a były tam całkiem niezłe osiągnięcia z mapek typu ~60/5
)
A gram już, hoho, cholera wie. Jeśli pominąć przerwy to i tak parę lat będzie.
Aczkolwiek te 10 minutowe boje o jeden krótki korytarz, to było coś!Jeśli chodzi o mody, to niestety era etpro przemija, a szkoda, bo to całkiem dobry mod. Ale ostatnio grałem na modzie Noquarter i też całkiem, całkiem. Na serwerze Afrikakorps, z xp save (kiedyś przeze mnie nielubianym, ale w tym przypadku więcej xp tak dużo nie zmienia) - szkoda tylko, że wystarczy miesiąc lub dwa nieobecności i już mi całe staty zresetowali. :/ (a były tam całkiem niezłe osiągnięcia z mapek typu ~60/5
)A gram już, hoho, cholera wie. Jeśli pominąć przerwy to i tak parę lat będzie.

11-11-2009, 23:16
Ja w ET jeszcze w gimnazjum chyba pocinałem. Od lat go na oczy nie widziałem ale pamiętam że zabawa była przednia. W sumie jakbyście się zorganizowali to kiedyś nawet chętnie bym pograł. Ale pewnie poziomem nikogo mnie powale