UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Paski elpeza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich fanów UC! :)
Kilka dni temu postanowiłem odświeżyć znajomości z kilkoma komiksami netowymi (po upadku Losuxa, fUC!k i kilku produkcji wywodzących się z Akademii ze starego forum, przestałem czytać stripy w sieci) i od razu spotkała mnie jakże miła niespodzianka w postaci nowego UC :)
Na dawnym forum fanów udzielałem się jako użyszkodnik pancake, stworzyłem nawet kilka fanowskich pasków. Postanowiłem zacząć się udzielać także na nowym forum, czego efekty widać poniżej. Wszystko jest robione "ręcznie" w Gimpie (Greenkowe szablony znalazłem dopiero po zrobieniu fanpasków, klops), ale starałem się odwzorować oryginał. Oceniajcie :)

1.
[Obrazek: 2gyama0.png]

2.
[Obrazek: mlkp0.png]
e! dobre! :D (tak, elokwencja jest przereklamowana)
Psujesz cały nastrój Motylku :c
:<
Paski na poziomie starego komiksu. Mnie się podobają. Poczekaj z pomyslami kiedy znowu bedziemy kontynuować UC! za pomoca fanpaskow
Pomysłów mi nie brakuje :)
Korzystając z wolnej chwili na początku weekendu zmajstrowałem kolejny pasek:

3.
[Obrazek: 2qlcnxv.png]
a to już suchar
Bałem się to napisać bo poprzednie paski świetne ale ten ograny do bólu :x
Niestety weekend się kończy, ale to okazja, by wrzucić dwa kolejne paski :)

Pierwszy stworzony jest z myślą o wszystkich słuchających radia (niekoniecznie z własnej woli), drugi pod wpływem ożywionych wspomnień (wykopałem Pegazusa z szafy ^^).

4.
[Obrazek: 2mmbszt.jpg]

5.
[Obrazek: 9gm59c.jpg]
pierwszy w ogóle mnie nie rozsmieszył, a drugi już coś tam prezentuje. Choć to nie jest to z czym startowałeś.
Drugi to moj ulubiony zart. :3
Drugi jest awesome.
W pierwszym... Ona nie ma na imię Żanetka :(
To był chyba celowy zabieg ?
Wiem, ale to jest już nudne jak ludzie cały czas piszę Żanetka. Że tak powiem "suchar".
Czas na kolejne paski i wprowadzenie Carmen do akcji. ;)

6.
[Obrazek: tah6hf.png]

7.
[Obrazek: v2uts3.png]
Stron: 1 2
Przekierowanie