04-10-2009, 11:57
Część z was pewnie juz słyszała o tym portalu 
Aktualnie lockerz jest zamknietym opartym o zaproszenia serwisem promocyjnym.
Strona należy do Amazon.com i jest fundowana przez Liberty Media, największy koncern związany z promocją w USA.
Na czym strona polega? Aktualnie jest faza beta więc niewiele można robić ale w zamyśle strona polega na zbieraniu punktów poprzez granie w gry flash, zapraszanie ludzi, wypełnianie ankiet czy quizów oraz samo logowanie się
W zamian za punkty strona oferuje różne gadżety - np. ostatnio był iPod Touch, gry na Xboxa czy markery do paintballa (spoznilem sie na te ostatnie czego zaluje
)
Strona jest sprawdzona, ludzie dostali już swoje nagrody, kolega sam dostał (osobiście widziałem
) grę na Xboxa360.
Co ja z tego mam? Punkty
Co można z tego mieć? Za poświęcenie 5 minut dziennie stronie można zdobyć różne gadżety, gry czy nawet "modne" ciuchy ;]
Jak ktoś chce zaproszenie to niech poda maila na gadu
(4885822)

Aktualnie lockerz jest zamknietym opartym o zaproszenia serwisem promocyjnym.
Strona należy do Amazon.com i jest fundowana przez Liberty Media, największy koncern związany z promocją w USA.
Na czym strona polega? Aktualnie jest faza beta więc niewiele można robić ale w zamyśle strona polega na zbieraniu punktów poprzez granie w gry flash, zapraszanie ludzi, wypełnianie ankiet czy quizów oraz samo logowanie się

W zamian za punkty strona oferuje różne gadżety - np. ostatnio był iPod Touch, gry na Xboxa czy markery do paintballa (spoznilem sie na te ostatnie czego zaluje
)Strona jest sprawdzona, ludzie dostali już swoje nagrody, kolega sam dostał (osobiście widziałem
) grę na Xboxa360.Co ja z tego mam? Punkty
Co można z tego mieć? Za poświęcenie 5 minut dziennie stronie można zdobyć różne gadżety, gry czy nawet "modne" ciuchy ;]
Jak ktoś chce zaproszenie to niech poda maila na gadu
(4885822)