UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Ołówkiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Greenek od strony, której ani Wy, ani ja sam nie znam. Nie musicie być pobłażliwi, ale z góry zaznaczam, że nigdy w życiu wcześniej nie rysowałem.

Pierwszy z wielu:

[Obrazek: mucha.png]
oczy sa imo troche za bardzo na boki - wygladaja jak uszy ;P
Cóż, muchy mają wystające oczy. Nie uważam, by były za bardzo wysunięte, ba... jakbym nie patrzył to nie widzę w nich uszów. Komiks rządzi się własnymi prawami i rzadko kiedy występuje w nim realizm. No ale to mój pierwszy rysunek w życiu.
(02-09-2009 10:08)Greenek napisał(a): [ -> ]Nie uważam, by były za bardzo wysunięte, ba... jakbym nie patrzył to nie widzę w nich uszów.
dlatego napisałam IMO

(02-09-2009 10:08)Greenek napisał(a): [ -> ]Cóż, muchy mają wystające oczy.
nikt nie twierdzil inaczej...
Ja zawsze podziwiam ludzi, którzy umieją narysować coś nie z cyklu "Na lekcji" albo "Notatka z wykładu".
Mucha jest całkiem przyjemna, czekam na więcej. Lekki skrót myślowy przy rysowaniu skrzydeł - nie do końca ta siatka tak wygląda, ale do przyjęcia. No i ten pejsik!
(02-09-2009 16:36)kubu$$ napisał(a): [ -> ]Lekki skrót myślowy przy rysowaniu skrzydeł - nie do końca ta siatka tak wygląda, ale do przyjęcia.

Bo pierwszą wersję rysowałem w pociągu nie potrafiąc sobie przypomnieć jak mucha z bliska wygląda xD A później tylko przerysowałem ołówkiem i nie pomyślałem nawet, żeby sprawdzić. Ale fakt, już wiem :)
To jest chain link fence! :D
Mucha jest akurat. No, może mogłaby być nieco grubsza. :>
Przekierowanie