Greenek od strony, której ani Wy, ani ja sam nie znam. Nie musicie być pobłażliwi, ale z góry zaznaczam, że nigdy w życiu wcześniej nie rysowałem.
Pierwszy z wielu:
![[Obrazek: mucha.png]](http://greenek.com/manifest/mucha.png)
oczy sa imo troche za bardzo na boki - wygladaja jak uszy

Cóż, muchy mają wystające oczy. Nie uważam, by były za bardzo wysunięte, ba... jakbym nie patrzył to nie widzę w nich uszów. Komiks rządzi się własnymi prawami i rzadko kiedy występuje w nim realizm. No ale to mój pierwszy rysunek w życiu.
(02-09-2009 10:08)Greenek napisał(a): [ -> ]Nie uważam, by były za bardzo wysunięte, ba... jakbym nie patrzył to nie widzę w nich uszów.
dlatego napisałam
IMO
(02-09-2009 10:08)Greenek napisał(a): [ -> ]Cóż, muchy mają wystające oczy.
nikt nie twierdzil inaczej...
Ja zawsze podziwiam ludzi, którzy umieją narysować coś nie z cyklu "Na lekcji" albo "Notatka z wykładu".
Mucha jest całkiem przyjemna, czekam na więcej. Lekki skrót myślowy przy rysowaniu skrzydeł - nie do końca ta siatka tak wygląda, ale do przyjęcia. No i ten pejsik!
(02-09-2009 16:36)kubu$$ napisał(a): [ -> ]Lekki skrót myślowy przy rysowaniu skrzydeł - nie do końca ta siatka tak wygląda, ale do przyjęcia.
Bo pierwszą wersję rysowałem w pociągu nie potrafiąc sobie przypomnieć jak mucha z bliska wygląda xD A później tylko przerysowałem ołówkiem i nie pomyślałem nawet, żeby sprawdzić. Ale fakt, już wiem

To jest chain link fence!

Mucha jest akurat. No, może mogłaby być nieco grubsza. :>