UntitledComics! Forum

Pełna wersja: HWDP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No, jest dokladnie na odwrot, jestem jedna z jedynych szczerze niewierzacych osob posrod znanych mi brudasow, podczas kiedy mam duzo znajomych ktorzy sluchaja podobnej muzyki do mnie, ale kosciol odwiedzaja regularnie i sa normalnie wierzacy, podczas kiedy jpeki wola wandalizowac miasto.
(18-03-2010 21:17)sanchezo0o napisał(a): [ -> ]jestem jedna z jedynych szczerze niewierzacych osob posrod znanych mi brudasow
Jak można poważnie traktować kogoś, kto sam siebie nazywa brudasem? ;] Skoro sam nie masz oporów by tak o sobie pisać, to skąd pretensja do dresów, że tak na Ciebie wołają?
Sanchez, to chociaż się nie myj, żeby na to miano zasłużyć (będziesz Dirty Sanchez). Ja tak robiłem długo, ale się zmieniłem.
;)

Struś, myślę, że on przedstawia tu jakby punkt widzenia łysoli (którzy łysi nie są, prawda?). Wiem, lepiej by mu wyszło jakby używał przecinków tam, gdzie trzeba i odmieniał przez przypadki rzeczowniki w zdaniach, ale ma chłopak rację.
Sam dzisiaj zostałem zbesztany w zapchanym autobusie gdy z uśmiechem powiedziałem starej babie, że nie skurczę się żeby ona mogła dojść do wolnego miejsca. Po prostu nie miałem możliwości ustąpić jej z drogi. Nie dość, że zaczęła mnie całkiem mocno tackle'ować (inne słowa tego nie opiszą) to na dodatek inne panie się za nią mężnie (!) wstawiły, nie omieszkując wspomnieć o mojej fryzurze (znaczy obecnie średniej długości włosy).[/offtopic]

Temat trochę zszedł na subkultury i jak bardzo lewa ręka jest bita przez prawą, if you get my point.
Z drugiej strony, mozna powiedziec ze cale to HWDP, JP, SLU i inne, to (przepraszam za cos co niektorzy moga uznac za rasistowskie) "zmurzyniony" punk. Kieruja sie skrajnymi pogladami, maja swoje zdanie ktore innym sie nie podoba przez co uznaja za zle (tyle ze u punkow to mialo jeszcze jakis sens..), ubieraja sie smiesznie i sluchaja smiesznej, nieskomplikowanej (w punku mozna znalezc cos ambitniejszego, ale to nie jest takie wcale latwe) muzyki. Ale Punk to byla krotka moda dla gowniarzy, i tak samo bedzie z JP.
Punk krótką modą dla gówniarzy? Wybacz, ale obecnie punk bardziej trzyma się kupy i swoich założeń niż jakikolwiek metal czy rock -_-. Nie rozmawiam już z tym gościem ;)
Wlasnie chodzi o to, ze punk dalej jest, w jeszcze lepszej formie - ale ten stary "modny" punk gdzie bylo ich mase (niekoniecznie w Polsce) wyginal - teraz zostali ci najabrdziej (przepraszam za okreslenie, ale pasuje tutaj najbardziej) tru, tak samo jak hippisi, poppersy i podobne. Nie mam nic do punku, mam wielu takich znajomych, sam czasem lubie takich klimatow posluchac ale zrozumcie ze to byla moda dla dzieci! Jak kazda inna subkultura. Ale tak samo bedzie z calym jp
Przepraszam za offtop...
Ja też do (po poznańsku) "szkiełów" nic nie mam. A tak w ogóle, według mnie, to gdy by nie policja to na ulicach panowała by anarchia, kradzieże, pobicia (jeszcze więcej). No, jeżeli by ich nie było to by na ulice wjechało wojsko lub w najlepszym przypadku ŻW. Ale tak w sumie rzecz biorąc i ujmując (pod boczki), to policja to tak jakby odłam wojska???
Stron: 1 2
Przekierowanie