UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Urwany film
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Urwany film na Lapkoarcie. Opowieść o pijących pingwinach, które nie wyglądają jak pingwiny.
Co o tym sądzicie? Jak wam się podoba grafika? Jak wam się podoba humor? A może nic wam się nie podoba? Tylko szczere opinie proszę.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy - ta postać występująca w pierwszym odcinku i która jest w bannerze - usta "wyrastające" z dzioba są tragiczne. Wiem, że to może taki styl, ale jak dla mnie wygląda to strasznie, nie mogę patrzeć na nią :P Resztę ocenię jak przeczytam kilka odcinków.
Twój styl rysowania lubie ale ta stronka skutecznie zniechęca mnie do oglądania tego komiksu. Zrób coś z nią. Po pierwsze stwórz przyciski do następnego paska itp.
Pasek nad blogiem pozbawiony typowej dla galerii nawigacji wygląda po prostu jak baner który odruchowo omija się wzrokiem.
Ogólnie, to kreska całkiem przyjemna i oryginalny styl rzucają się w oczy przede wszystkim, i to na plus...Choć trzeba przyznać, że - jak wspomniał Struś - te usta na dziobach w niektórych miejscach też mi się nie podobały. Humor również niezły, parę razy mnie ubawiło. Motyw z gołą babą na topliście - mnie rozbroił. Ogólnie, całkiem mi się podoba.
Kreska jest taka luźna, też mi się podoba.
A te usta z dziobów mi osobiście nie przeszkadzają. Ba, na logo "Urwanego Filmu" na lapkoarcie wyglądają oryginalnie i ciekawie.
Humor daje radę, większość pasków mnie rozbawiła, w porównaniu do paski.com które wczoraj przeglądałem i rozbawił mnie jeden na 50 (wiem, że nie wszystkie tam mają być zabawne ale te humorystyczne nie były śmieszne).
4+, komiks bardzo fajny, nawigacja i odrębność komiksu od łapkoartu do kitu.
dobrym rozwiazaniem będzie oddzielenie lapkoartu od urwanego filmu? mam na myśli specjalną stronę dla tego drugiego.
Nie specjalną stronę ale dział na lapkoarcie ;P
(18-08-2009 14:12)lapek napisał(a): [ -> ]dobrym rozwiazaniem będzie oddzielenie lapkoartu od urwanego filmu? mam na myśli specjalną stronę dla tego drugiego.

WordPress z ComicPress'em? ;P
Przekierowanie