Urwany film na Lapkoarcie. Opowieść o pijących pingwinach, które nie wyglądają jak pingwiny.
Co o tym sądzicie? Jak wam się podoba grafika? Jak wam się podoba humor? A może nic wam się nie podoba? Tylko szczere opinie proszę.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy - ta postać występująca w pierwszym odcinku i która jest w bannerze - usta "wyrastające" z dzioba są tragiczne. Wiem, że to może taki styl, ale jak dla mnie wygląda to strasznie, nie mogę patrzeć na nią

Resztę ocenię jak przeczytam kilka odcinków.
Twój styl rysowania lubie ale ta stronka skutecznie zniechęca mnie do oglądania tego komiksu. Zrób coś z nią. Po pierwsze stwórz przyciski do następnego paska itp.
Pasek nad blogiem pozbawiony typowej dla galerii nawigacji wygląda po prostu jak baner który odruchowo omija się wzrokiem.
Ogólnie, to kreska całkiem przyjemna i oryginalny styl rzucają się w oczy przede wszystkim, i to na plus...Choć trzeba przyznać, że - jak wspomniał Struś - te usta na dziobach w niektórych miejscach też mi się nie podobały. Humor również niezły, parę razy mnie ubawiło. Motyw z gołą babą na topliście - mnie rozbroił. Ogólnie, całkiem mi się podoba.
Kreska jest taka luźna, też mi się podoba.
A te usta z dziobów mi osobiście nie przeszkadzają. Ba, na logo "Urwanego Filmu" na lapkoarcie wyglądają oryginalnie i ciekawie.
Humor daje radę, większość pasków mnie rozbawiła, w porównaniu do paski.com które wczoraj przeglądałem i rozbawił mnie jeden na 50 (wiem, że nie wszystkie tam mają być zabawne ale te humorystyczne nie były śmieszne).
4+, komiks bardzo fajny, nawigacja i odrębność komiksu od łapkoartu do kitu.
dobrym rozwiazaniem będzie oddzielenie lapkoartu od urwanego filmu? mam na myśli specjalną stronę dla tego drugiego.
Nie specjalną stronę ale dział na lapkoarcie

(18-08-2009 14:12)lapek napisał(a): [ -> ]dobrym rozwiazaniem będzie oddzielenie lapkoartu od urwanego filmu? mam na myśli specjalną stronę dla tego drugiego.
WordPress z ComicPress'em?