UntitledComics! Forum

Pełna wersja: [gra] Quake Live
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: 172bs_quake_live_logo_temp.jpg]
Od paru ładnych miesięcy jest dostępny darmowy Quake, obsługiwany przez przeglądarkę. Gra się całkiem przyjemnie, mimo że czuć pewne różnice w porównaniu do Quake 3. Któryś z forumowiczów gra? (duelu nie proponuję bo wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale po tym z dużą chęcią skopię czyjś zad :D)
Oo :) Bawiłem się w to jakiś czas temu, ale potem przyszła sesja, przeprowadzka, i tak dalej...Ogólnie, całkiem przyjemnie się gra, kiedyś możemy się poeksterminować, tyle że uprzedzam, nie jestem za dobry w te klocki ;) Mój nick to WilderVanMuffin.
Ja zajrzałem z ciekawości, ale szczerze mówiąc nie wciągnęło mnie specjalnie. Mając jako alternatywę też darmowe (ale już nie przez przeglądarkę) Enemy Territory wybór był oczywisty. :) Ale sama idea fajna i słyszałem, że niezłą popularność to ma. I podobno już coś się zaczęło dziać w sprawie wersji na Maca i Linuksa.
Rivo, są jeszcze jakieś dobre publiki pod ET? Bo kiedyś grałem 2 lata bez przerwy, przewinąłem się przez kilka klanów, a jak QW zaczęło wychodzić to coś się zepsuło ;P
Publików się znajdzie sporo, nawet polskie jeszcze chodzą. :) Ja teraz się skusiłem na coś, co zawsze mnie odrzucało - czyli mod inny niż etpro (zresztą jakoś etpro się stało mniej popularne) i serwer z xpsafe. O dziwo świetnie jest - xp służy tu raczej tylko jako statystyki, mod jest całkiem fajnie rozbudowany (no quater), m. in. można wreszcie z rozwalonych wrogów zabierać ich broń/apteczki/amunicję :) No i serwer polski, ludzie stali, dodatkowe teksty na voice chacie i znośne mapy. :)
"zresztą jakoś etpro się stało mniej popularne"
Zło :<

Wyślij mi ip na PW, może się skuszę :P

EDIT: Chociaż jak zobaczyłem, że ten NQ to powrót do RTCW, to może nawet być ciekawie. IP plox tym bardziej :P
Quake Live jest niezły, tylko wielu ludzi ( w tym ja ) ma durnego buga. Coś od PunkBustera.
Czym się objawia ten bug?
Czy to jest ten bug, co z nieuzasadnionych powodów (jakiś błąd punkbustera) wywala z serwera? Bo jeśli tak, to ET ma coś podobnego :P
Akurat ten "bug" zwykle objawia się jak za dużo wywali się z autostartu :D
Tak to jest ten bug.
Piciak, sprawdź czy masz w procesach PnkBstrA.exe albo PnkBstrB.exe

Wróciłem, czekam na wszystkich odważnych do duelu. Moje konto w grze to "Trojdupny", na dokładny termin chyba będzie najlepiej zgadać się przez PW :D
Skopię Ci dupę ale to już w roku szkolnym ;P
Moja dupa może być skopana jak tylko trochę odświeżę sobie te nędzne skille jakie miałem ;) A może jakiś forumowy FFA?
Jestem za, FFA nawet bardziej mi pasuje :D
Stron: 1 2
Przekierowanie