UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Pomoc kotom tanim kosztem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Sprawa jest taka.
Że bezdomne koty są - wiadomo
Że są tacy co je dokarmiają, leczą sterylizują - wiadomo
I że to wszystko kosztuje wiadomo również

Z drugiej strony jest klekcjoner biletów autobusowych.
Cytat:Tak więc jeśli ktoś posiada bilety, bo jeździ autobusami, albo na przykład był w podróży i przywiózł trochę wśród pamiątek i papierzysk to może je wysłać do mnie zwykłym listem - adres podam na pw.

Za każde 20 biletów (zebranych od różnych osób) mogę w tej chwili wpłacić po 10zł na konto fundacji Koci Pazur na koty z Wilczaka.

Jeśli jedna osoba prześle 50 lub więcej biletów, to wpłacę od razu 25zł.

Masz mniej biletów? Nie ma sprawy - wyślij ile masz, ktoś inny wyśle swoje i razem to wszystko złoży się w okrągłą sumkę I mam nadzieję, że kasa dla kotków będzie płynąć

Facet jest z poznania (fundacja też ;)) Adres mam. Ktoś ma ochotę się przyłączyć?

PS Ostatnio dodane
Cytat:Szczególnie poszukiwane bilety: aktualne dopłaty z Gdańska - może ktoś ma?
nikt autobusami nie jeździ?
ja może mam jeszcze te z wróżbami kasownikowymi od Was :P
Ja generalnie nie do końca rozumiem idee bo nie bardzo wiem jak wysłanie mu biletów przekłada się na pieniądze. Poza tym czy pod pojęciem bilety autobusowe mam rozumieć PKS czy też komunikacje miejską?
E, no ja mam ze 100 biletów w domu i mogę wysłać ;)
Dzisiaj idę grać na gitarze do kumpla który też kiedyś zbierał bilety, może da.
Ale w jaki konkretny sposób to się przekłada na pieniądze?
Płaci za każdy bilet/ilość biletów?
Miesieczne też się liczą? I odcinki imiennych?
liczą się i miesięczne i odcinki imiennych i jednorazowe i dobowe itp
ale komunikacji miejskiej :)

idea polega na tym, ze kolekcjoner biletów wpłaca kasę na koty jak mu przyślesz bilety
jak się uzbiera sztuk 50 i więcej to on wpłaca 25zł ;]
czyli najlepiej po 50 wysyłać ;)
no to ja mam około 5-6 odcinków, i gdzies musze poszukać wszystkich miesiecznych na okaziciela. (jakies 20 chyba)
Ja gdzieś w domu miałem chyba z 20 miesięcznych imiennych z Suwałk. Jak wrócę po sesji to poszukam.
Bo Warszawskie bilety to raczej nietrudno zdobyć. Zresztą od dawna nie mam żadnego w papierowej formie :)
Dziękuję Wam :)
Ja PKS'em jeżdżę, a tam bilety to zwykłe paragony są. Chyba odpadam
a co jeśli ma się np 4 takie same bilety? wtedy liczą się poczwórnie?
oj kombinatorze ;)
Wara od kserokopiarki :P
Wcale, że nie ksero! Od wszystkich znajomych zbieram jak gdzieś jedziemy xD
Stron: 1 2
Przekierowanie