Nudziło mi się trochę...
![[Obrazek: ludziiikicx5.jpg]](http://img78.imageshack.us/img78/4162/ludziiikicx5.jpg)
Nie wiem czy ten w tych kwadratowych okularach, na lewo od nogi dużego to ja, bo innej opcji chyba nie widzę (o ile w ogóle tam jestem)
OMG.
Jedyny rozpoznawalny element to Antananarywa i ten miś

(19-11-2008 21:19)superzgred napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy ten w tych kwadratowych okularach, na lewo od nogi dużego to ja, bo innej opcji chyba nie widzę (o ile w ogóle tam jestem)
To kobieta. u_U
(19-11-2008 21:19)superzgred napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy ten w tych kwadratowych okularach, na lewo od nogi dużego to ja, bo innej opcji chyba nie widzę (o ile w ogóle tam jestem)
To kobieta U_U
Wiele osób jestem w stanie rozpoznać ale siebie nie. No chyba że ja to ten po prawej na dole z czyms co jakby wygląda jak napis NRQ na koszulce

No jak ja jestem ten z bródką i wąsami to musisz bródkę zamazać, póki co zgoliłem

Sam sobie zamaż, jesli Ci się chce.
no to ja jestem motylkiem, który kocha Dużego i na którego leci z tuuulem Danusia
a czemu Duży ma misia?
No to ja sie poddaje. Widzi mnie tam ktoś ?
Mnie nie ma ale chyba widzę Thorvalda

Wofl, Zgred jesteście <3
Bo Miś sam w powietrzu lub na Ziemii wygląda smutno, a przy Dużym i trochę zabwniej (z tego samego powodu ma stokrotkę :>)
Błagam. Mam nadzieję, że ja to nie ten na samej górze po lewej?

a może ja to ten wychylający się zza obrazka ( obok stolicy madagaskaru)
w kolorach byłoby łatwiej

Zgred: Hai.

Wolf: Nie po lewej

Nrq: Tak. Masz nos.
Stotka: Ty siebie bez kolorów i tak powinnaś znalezc

p