UntitledComics! Forum

Pełna wersja: Rozmowy niekomunikatywne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kolejny remake starego tematu
Cytat:Siostra: bedziemy musieli przed 15 pojechać do miasta do urzedu
N4RQ5: po co?
Siostra: żebym wzięła nr po dowód....
N4RQ5: to idź na autobus i jedź :P
Siostra: jesteś moim driverem
N4RQ5: zrób snaidania :P
Siostra: spadaj :) masz rączki
N4RQ5: ja ci kiedyś robiłem
a ty mi kiedy?
Siostra: teraz jestem bardzo zajęta
N4RQ5: a w co grasz?
:>
Siostra: bardzo poważnie się obijam, nie wolno mi przeszkadzać
N4RQ5: poobijaj się w kuchni przy tostach :P
Siostra: eeee
zrób sobie płatki i nie marudź
N4RQ5: śniadaniem mam się najeść
płatkami nie da rady :P
Siostrzana miłość kurde :)

Karol-ek

Ale to takie słodkie. :P
=] Chciałbym mieć taką siostrę. No ale Bóg mnie pokarał i jest taka jaka jest. Przeciętnej dziennej rozmowy raczej nie wkleję :P nie dla dzieci.
A najlepsze że rozmowę prowadziliśmy na różnych komputerach bo żadnemu z nas nie chciało się ruszyć tyła do sąsiedniego pokoju a na krzyczenie szkoda gardeł :)
Ja z moim bratem DOKŁADNIE tak samo... :P Nawet "sistaa, przyjdź tu" napisze mi na GG :P
Heh...
Jak tylko kupiłem laptopa to też zobaczyłem taką scenkę jak rodzice ze sobą na GG gadali...mimo że siedzieli kilka metrów od siebie...

Całe szczęście że jestem jedynakiem
Mózg napisał(a):Całe szczęście że jestem jedynakiem
A moim zdaniem sporo tracisz. Uważam że jedynacy mają dużo trudniej w życiu. Bez urazy.
NRQ napisał(a):
Mózg napisał(a):Całe szczęście że jestem jedynakiem
A moim zdaniem sporo tracisz. Uważam że jedynacy mają dużo trudniej w życiu. Bez urazy.
To samo może powiedzieć Ci ktoś w drugą stronę ;). Sam jestem jedynakiem, ale nie sądzę, że to jakoś specjalnie utrudni mi życie, tak samo uważam, że rodzeństwo też by mi jakoś go specjalnie nie utrudniło.
NRQ napisał(a):A moim zdaniem sporo tracisz. Uważam że jedynacy mają dużo trudniej w życiu. Bez urazy.

Boże widzisz a nie grzmisz.
może oddzielny temat?

Chyba nie warto bo może z tego wyjść kiepska kłótnia - N
To zależy kto będzie się kłócił i z jaką zaciętością...
Ale przy okazji taka kłótnia najczęściej jest pięknym pokazem niekomunikatywności, więc całkiem pasuje do tematu
kłótnia może wyjść na każdy temat a temat rodziny czy rodzeństwa nie wydaje mi się być jakimś bardzo drażliwym czy tabu

ale co ja będę marudzić...

(swego czasu nawet dyskutowaliśmy na temat jak wychowywać dzieci...)
Przerywając fascynujący wątek, rzucę tekstem kolegi, który - niewątpliwie - przejdzie do legendy:
Cytat:Nie umawiam się z niczym, co krwawi przez tydzień i nie umiera...
Ot, i zostałam zbyta w jakże uprzejmy sposób. Nici z herbatki.

Edit: ach, i z (innego) forum "szybka i zdecydowana reakcja na pochwalanie zespołów innych niż zespół pochwalany na forum o tymże zespole":
http://s109.photobucket.com/albums/n52/m...nt=lol.jpg
Leżałam przez pięć minut i nie mogłam się pozbierać XD.

Poprawiłem błąd w linku - NRQ

Karol-ek

This file no longer exists.
Jeśli mnie pamięć nie myli to tekst pochodzi z pełnometrażowego 'South Park'. Możesz kumplowi wytknąć że kradnie bezczelnie teksty :)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie