UntitledComics! Forum

Pełna wersja: [www] Pomocy...-_-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeśli chodzi o komputery, to coś tam napsuć potrafię, ale generalnie daleko mi do eksperta. Jednym z zadań, jakie mam na zaliczenie informatyki jest strona www, i tu moja prośba - jak to draństwo wrzucić na serwer tak, żeby banglało? Od rana się męczę, jeśli jakaś litościwa dusza się zlituje, proszę o kontakt na gg (statusem proszę się nie przejmować, na niewidocznym zawsze siedzę)...

Karol-ek

Nie wiem co może nie działać... Wrzucasz na serwer index.htm i resztę plików i musi działać.
Ok, wrzuciłem już jakoś, nie wpadłem na to żeby podmienić nazwę - widać, żem żółtodziób ;) Za to nie działa mi przechodzenie do podstron z tytułowej - ponoć protokół "c" nie jest przypisany...zresztą, sam zobacz - duster.freens.pl
Podstrony Ci nie działają, bo nie zmieniłeś odnośników z wersji dyskowej ( c://...) na internetowe ( http://...).
Nie, nie na internetowe...ale generalnie trop był dobry, tyle że zdążyłem na to wpaść sam :P Już wszystko działa, dzięki Karol-el, a teraz przepraszam za spamowanie i proszę o zamknięcie tematu ;)

Karol-ek

Spoko, zostawię jakby ktoś miał może jakieś podobne problemy.
Przekierowanie