UntitledComics! Forum

Pełna wersja: kontakty międzyludzkie i/a dobre wychowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Karol-ek

Ej, kolejna fajna dupa na forum.
Karolu, wyrażaj się o wybrance Cerbina. :>
On nie umie się do kobiet zwracać. A potem się dziwi, że dziewczyny nie ma.
Pociechotko, coś w kolorze można prosić?
No co? Przecież to mega komplement i już prawie podręcznikowe określenie piękna :P

Karol-ek

Nie dziwię się, Puszku. :P
Potrafię powiedzieć "fajna dupa" i "fajne cycki", czego chcecie? xP
No można można, ale wiesz, Pooshh, w kolorze dużo tracę ;) Poza tym, jutro i tak chyba zmieniam kolor włosów, więc po co wstawiać nieaktualne? :P
Adalia napisał(a):faceci nie powinni nosić białych skarpetek :P.

Kwestia gustu, ja lubię i jak widzę u kogoś białe skarpetki to mam wrażenie czystości. (O ile nie są widocznie brudne :P)
To jeszcze powiedz dlaczego? Bo mi na ten przykład bardzo podoba się styl amerykańskich lat 30' gdzie do czarnego garnituru i pantofelków nosiło się białe skarpetki.

P.S Większość kobiet jakie znam uważa, że to obrzydliwe :P
mi sie podoba. tylko nie takie z froty, fuj tylko welniane. a panowie a'la lata 30 mjut </3
Ech, sentymentalna się robię. Przypomniały mi się zdjęcia moich rodziców ze ślubu- czarny garnitur, białe skarpetki, czarne buty :P

Karol-ek

Moi mają takie samo. :P
Duży napisał(a):Kwestia gustu, ja lubię i jak widzę u kogoś białe skarpetki to mam wrażenie czystości. (O ile nie są widocznie brudne :P)
A ja wtedy odczuwam to samo, co kiedy widzę mężczyznę z kobietą na chodniku i to ona idzie od strony kultury... Wrażenie, że coś tu jest nie tak.

Białe skarpetki u mężczyzn tylko do butów sportowych (białych).
A do sandałów skarpetek nie nosi się NIGDY.

Karol-ek

Adalia napisał(a):
Duży napisał(a):Kwestia gustu, ja lubię i jak widzę u kogoś białe skarpetki to mam wrażenie czystości. (O ile nie są widocznie brudne :P)
A ja wtedy odczuwam to samo, co kiedy widzę mężczyznę z kobietą na chodniku i to ona idzie od strony kultury... Wrażenie, że coś tu jest nie tak..
Nie rozumiem, wyjaśnij.
Dołączam do prośby Karola, bo nie rozumiem, co to ta strona kultury...
Mi się wydaje, że chodzi o to, że mężczyzna powinien iść od strony ulicy.
Stron: 1 2
Przekierowanie